Modra glina

MODRA GLINA, ki polepša tudi najbolj utrujeno kožo.

Učinkovita glinena maska ​​lahko potegne nečistoče in polepša celo najbolj utrujeno in dolgočasno kožo.

Ker se je svet trenutno nekoliko ustavil, imamo vsi na voljo malo več časa, da se osredotočimo na samooskrbo in si privoščimo zasluženo razvajanje.

Kaj je kambrijska modra glina in od kod prihaja?

Kambrijska modra glina je bila pridobljena iz sibirskih jezer v kambrijskem obdobju (ki sega že pred 541 milijoni let!). Zaradi tega je ena najstarejših in najredkejših kozmetičnih glin na svetu, ki je že sama po sebi precej posebna.

Svoj prepoznaven modri odtenek dobi zaradi alg in mineralov, ki jih vsebuje, ki pomagajo pri množici dražilnih snovi na koži. Ta redka, z minerali bogata glina je super razstrupljevalna in vpojna, deluje kot goba, ki med sušenjem vpije neželeno umazanijo in olje s površine kože.

Koristi, kambrijske modre gline!

Kožo uravnoteži in izenači…

Odlična za nego mastne, mešane in problematične kože, kambrijska modra glina lahko uravnava izločanje sebuma, ne da bi koži odvzela njeno bistveno vlago.

– Je polna mineralov…

Silicij, kalcij, fosfor, železo, magnezij, cink.Ta mineralna mešanica je čudovita za vašo kožo, saj lahko pomaga ohranjati elastičnost in spodbuja obnovo površinskih celic kože.

Zlasti cink je zelo učinkovit za akne, saj je hkrati antioksidant in lahko nadzoruje nastajanje olja v koži. Pomaga uravnotežiti hormone, ki ustvarjajo akne, in zmanjšati število madežev, ki se pojavijo na površini kože.

Ne samo to, ampak minerali, kot sta magnezij in kalcij, so glavni akterji, ko gre za pomoč pri elastičnosti in čvrstosti kože, kar pomeni, da se mora vaša koža po nanosu kambrijske glinene maske počutiti bolj okorno in bolj napeto kot prej.

– Ima protivnetne lastnosti…

Z protivnetnimi in protibakterijskimi lastnostmi se kambrijska glina lahko uporablja za zdravljenje blagih kožnih stanj, kot so akne, rozaceja in luskavica.

Naravne zdravilne lastnosti pomagajo zmanjšati videz madežev, rdečice in luskic ter zagotavljajo, da koža ostane videti zdrava in mladostna.

– Kožo očisti in razstrupi…

Kambrijska modra glina lahko globoko prodre v vaše pore, da izloči umazanijo, bakterije in odvečno olje.
Kambrijska glina je tako čistilna kot razstrupljevalna, kar pomeni, da se lahko bori proti “motni” polti in hkrati preprečuje pojav ogrcev, madežev in zamašenih por.

– Posvetli kožo in zbledi drobne gubice…

Z visoko vsebnostjo slane soli, kot druge gline iz mrtvega morja, ima kambrijska modra glina odlične lastnosti proti gubam in s svojo visoko koncentracijo vitaminov in mineralov resnično neguje kožo.

Naredite si piling s to redko in dragoceno glino!

1 žličko modre gline

2 žlički vode

Zmešajte skupaj da nastane pasta. Pri pripravi paste uporabite samo leseni ali plastični pribor.

S prsti nežno nanesite tanko plast na obraz in vrat, tako da jo rahlo podrgnete po problematičnih predelih. Pustite 10-12 minut in sperite.

Poslovite se od mrtvih kožnih celic na površini kože.

X
NA VRH