Zakaj izbrati mojo trgovinico?

Dobrodošli pri nas!

Magic Soap – unikatna, ročno izdelana naravna mila in kozmetika.

Predstavljam vam unikatna ročno izdelana naravna mila ter kozmetiko. Hkrati vam predstavljam, kaj vse zmore naša narava, kako nam lahko pomaga, kaj nam nudi in kako jo lahko uporabljamo.

Zaradi uporabe svežih, trajnostnih sestavin za izdelavo zdravih, varnih, naravnih in učinkovitih izdelkov za nego kože in las brez umetnih sestavin in škodljivih kemikalij.

Da izkoristite, dane nasvete moč in preprostost narave za čiščenje, pomirjanje, zdravljenje in zaščito kože.


ZAKAJ IZBRATI MOJO TRGOVINICO?

… podjetje stremi k temeljnim vrednotam naše narave, zdrave kože, zdravega življenjskega sloga in zdravega planeta.

… spoštujem naravo in moje stranke.

… spreminjam sanje in ideje v resničnost.

… je trgovina polna novih in uporabnih nasvetov ter ustvarjalne energije, ki navdihuje in motivira. Z vami delim ideje, vizijo in sem nagrajena z občutkom, da je naš skupni čas pomemben.

… Magic soap ni le še eno podjetje za nego kože. Prizadevam si, da bi stranke postale bolj zdrave, naša Zemlja pa nekoliko bolj zelena. Zavzemam se za zdravo kožo, zdrave ljudi in zdrav planet.

… so formule ki jih ustvarjam edinstvene. Recepti so zasnovani v hiši z uporabo raziskav in naravnih sestavin. Uporabljam certificirane organske sestavine – zelišča in cvetje, zelenjavo in sadje, trajna olja in masla ter čista eterična olja, da ustvarim izdelke, ki bodo nahranili vašo kožo in bili prijazni do našega planeta.

… vse svoje izdelke ročno mešam v majhnih serijah, da zagotovim svežino, konsistenco in popolnost.

… moji izdelki vedno vsebujejo samo naravne sestavine. Nič ni umetnega, nič sintetičnega, le polnovredne naravne sestavine, ki jim lahko zaupate.

… je moj cilj prisluhniti in odgovoriti na vsak komentar ali vprašanje stranke z dobro raziskanimi in konstruktivnimi odgovori. Moje stranke imajo enostaven dostop do spletne trgovine po e-pošti in telefonu, da jim odgovorim na vprašanja o mojih izdelkih.

…je moja praksa, da surovine uporabljam na etičen in odgovoren način. Zaradi redčenja Amazonskih gozdov ne uporabljam palmovega olja. Izdelki so biološko razgradljivi in minimalno pakirani z recikliranimi materiali.

… obstaja upanje, da težave rešite z veliko izbiro moje naravne kozmetike za nego kože in las.

Konec koncev je koža tisto, s čimer jo hranite. Sestavine, kot so ekološki čaji, začimbe, sadje (banane, limone, avokado), kokosovo mleko, jajca, olja (olivno, grozdno ali mandljevo), sol, med in ingver… so neverjetne sestavine, s katerimi se lahko poigrate. Ustvarite lahko obrazne maske, pilinge za telo, olja za telo ali vlažilne obloge za lase, ne da bi škodili sebi ali okolju. Kako na enostaven način uporabiti kuhinjske sestavine, kot jim pravim jaz, pa boste lahko prebirali v mojih blogih in receptih.

 

Suzana

Zakaj izbrati našo trgovinico?

Pri nas boste našli resnično naravno kozmetiko, izdelano samo iz naravnih materialov.
Kontaktirajte nas

Naši izdelki

Poglejte celoten nabor naravnih mil in šamponov.

100% garancija

V kolikor vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

100% naravni izdelki

Izviramo iz narave in uporabljamo najbolj kakovostne naravne sestavine.

Dolgo sem iskala naravno nego za svoje kodraste lase, ki so nagnjeni k suhosti. Preizkusila sem sem vaš šampon in balzam za lase in že po prvi uporabi sem videla, kako so lasje voljni in nahranjeni. Ne spomnim se, kdaj sem imela nazadnje tako mehke in svetleče ter voljne lase. Res odličen šampon, sem poizkusila že enega naravnega, pa mi ni ustrezalo. Tudi balzam me je presenetil, včeraj sem ga cel večer vohala, tudi ko sem imela že suhe lase. Tako mehke naredi, pa imam res težavne lase. Sem vas priprocila tudi sestri, ki ima podobne težave kot jaz. Hvala vam.
Janeta Gerdej
Vam moram pisat. Danes sem si lase umila s trdim šamponom........in sem NAVDUŠENA. Si tudi balzama nisem dala (za probo) pa sem se kljub temu čisto lahko razčesala. Posušeni lasje so mehki, sijoči. Res res super šampon. Hvala, za vaše top top izdelke.
Maja Stržinar
Šampon sem imela več kot 3 mesece in je res zelo dober, tako da hvala ti, da si ga naredila. Izdeluješ tudi mila ki so daleč najboljša in najkakovostnejša. Res hvala ti.
Polona Vidic
Rada bi se zahvalila za vaša mila, ki me vedno spravijo v dobro voljo, pa ne samo mene ampak tudi tiste, ki so jih deležni z moje strani kot darilo. Hvala ker ste resnično vestni in se neizmerno potrudite, da mi ugodite vedno v popolnosti. Hvala, ker ste in hvala za mila, ki nimajo nobene primerjave z drugimi. So edinstvena, izjemna. Hvala 💖
Mateja Završnik Pogačar
X