Naša zgodba

Dobrodošli pri nas!

Magic Soap – unikatna, ročno izdelana naravna mila in kozmetika.

Predstavljam vam unikatna ročno izdelana naravna mila ter kozmetiko. Hkrati vam predstavljam, kaj vse zmore naša narava, kako nam lahko pomaga, kaj nam nudi in kako jo lahko uporabljamo.

 

Naj se na hitro predstavim, kdo sem in kakšna je moja pot.

Sem Suzana, stara skoraj 40 let, a jih niti približno ne kažem. Živim v majhni stari vasici, kjer sem lahko vedno v stiku z naravo. Nekaj korakov od travnika, potoka, gozda. Imam čudovitega sina najboljšega moža, dve zlati sestri in spoštovanja vrednega očeta.To je moja družina. Moja mami pa je na žalost odšla iz vidnega sveta v svet nevidnih a me sedaj od tam spremlja in mi pomaga.

Kako se je moja “kozmetična”pot začela?

Že kot najstnica sem rada ličila, zato sem se odločila, da naredim tečaj ličenja. Sem tudi frizerka, ekonomski tehnik na zadnje sem zaključila še višjo ekonomsko šolo.
Polovico mojega življenja pa sem bila zaposlena v proizvodnji.
Naravno kozmetiko predvsem naravna mila pa sem oboževala že od nekdaj, so moja strast, kjer ni omejitev in sem popolnoma predana delu. Ker smo v družini vsi nagnjeni k različnim težavam kože in že dolgo uporabljamo samo naravna mila, sem se odločila, da poskusim sama nekaj načarati.To je bilo približno 4 leta nazaj, spomnim se, da je bilo moje prvo milo, sivkino milo, pa še uspelo mi je. Pri vseh naravnih sestavinah, ki jih ni malo verjemite je čar, kaj vse zmore naša narava.
Veliko vzponov in padcev je bilo, z močno voljo in pozitivnimi ljudmi okoli sebe, sem vztrajala.
Enostavno se nisem več videla delati nekje, kjer ni več mesto zame. Enostavno sem začutila kaj in kje je moja pot.

Povežimo se zopet z naravo!

Hrana, čistilna sredstva in stvari, ki jih uporabljamo vsakodnevno, je polno umetnih dišav, konzervansov in kemikalij, od katerih večina lahko negativno vpliva na naše zdravje. Na srečo ozaveščanje o tem narašča kot tudi število naravnih, nežnih in prijaznih izdelkov, ki jih lahko uporabljamo namesto njih. Milo je le eno od teh.

Ne pozabite, kakšen vpliv ima zdravljenje naše kože na naše splošno zdravje, navsezadnje je naša koža največji organ v našem telesu. Obstajajo gore raziskav, ki kažejo, da tisto, kar uporabljamo na svoji koži, neposredno vpliva na to, kako zdravi bomo znotraj, pa tudi na dejstvo, da se strupene sestavine absorbirajo skozi našo kožo in končajo v našem krvnem obtoku.

Kaj vse boste našli pri meni?

Super uporabne in enostavne recepte, bloge, predstavila vam bom malo “drugačna” mila in naravno kozmetiko, kreme (za vse tipe kože), vlažilne kreme za roke, stopala, zobno pasto, deodorante, različna mazila, pilinge za obraz, čistilne tonike, micelarne vodice, pršila za po britju, dekorativna kozmetika….in še in še…

Po vaših željah izdelam tudi mila, POSEBNE KOLEKCIJE to so poročna, novoletna, poslovna mila, mila za posebne priložnosti, izdelek personaliziram po vaših željah in zapakiram kot darilo.

Veselim se sodelovanja z vami.

 

Suzana

Zakaj izbrati našo trgovinico?

Pri nas boste našli resnično naravno kozmetiko, izdelano samo iz naravnih materialov.
Kontaktirajte nas

Naši izdelki

Poglejte celoten nabor naravnih mil in šamponov.

100% garancija

V kolikor vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

100% naravni izdelki

Izviramo iz narave in uporabljamo najbolj kakovostne naravne sestavine.

Dolgo sem iskala naravno nego za svoje kodraste lase, ki so nagnjeni k suhosti. Preizkusila sem sem vaš šampon in balzam za lase in že po prvi uporabi sem videla, kako so lasje voljni in nahranjeni. Ne spomnim se, kdaj sem imela nazadnje tako mehke in svetleče ter voljne lase. Res odličen šampon, sem poizkusila že enega naravnega, pa mi ni ustrezalo. Tudi balzam me je presenetil, včeraj sem ga cel večer vohala, tudi ko sem imela že suhe lase. Tako mehke naredi, pa imam res težavne lase. Sem vas priprocila tudi sestri, ki ima podobne težave kot jaz. Hvala vam.
Janeta Gerdej
Vam moram pisat. Danes sem si lase umila s trdim šamponom........in sem NAVDUŠENA. Si tudi balzama nisem dala (za probo) pa sem se kljub temu čisto lahko razčesala. Posušeni lasje so mehki, sijoči. Res res super šampon. Hvala, za vaše top top izdelke.
Maja Stržinar
Šampon sem imela več kot 3 mesece in je res zelo dober, tako da hvala ti, da si ga naredila. Izdeluješ tudi mila ki so daleč najboljša in najkakovostnejša. Res hvala ti.
Polona Vidic
Rada bi se zahvalila za vaša mila, ki me vedno spravijo v dobro voljo, pa ne samo mene ampak tudi tiste, ki so jih deležni z moje strani kot darilo. Hvala ker ste resnično vestni in se neizmerno potrudite, da mi ugodite vedno v popolnosti. Hvala, ker ste in hvala za mila, ki nimajo nobene primerjave z drugimi. So edinstvena, izjemna. Hvala 💖
Mateja Završnik Pogačar
X